Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Τρείς μέρες χριστουγεννιάτικων γιορταστικών εκδηλώσεων θα απολαύσουν στην Παροικία μικροί και μεγάλοι!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 19η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρίχνει χοληστερίνη, πίεση, διώχνει το στρες και σας προστατεύει από εγκεφαλικό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα "Νάουσα Πάρου" διοργανώνει την φετινή του Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στην Αίθουσα του Συγκροτήματος, στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκρίθηκε και φέτος η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου για την δαπάνη που αφορά την χορήγηση επιδόματος σίτισης και διαμονής στους αγροτικούς ιατρούς, που υπηρετούν στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταινίες, σειρές, τηλεοπτικά προγράμματα, αγαπημένα πρόσωπα! Τι τράβηξε το ενδιαφέρον του ελληνικού ίντερνετ αυτή τη χρονιά; Όπως κάθε χρόνο η Google μας παρουσιάζει όσα απασχόλησαν τον κόσμο τους τελευταίους 12 μήνες... 365 ημέρες!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

51,5 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το εντεκάμηνο του 2016 στα αεροδρόμια, αύξηση 9,7% σε σχέση με το 2015

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες γρήγορου Ίντερνετ αρχίζουν να αποκτούν σταδιακά από σήμερα περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι, που κατοικούν σε περίπου 3.700 οικισμούς της χώρας, οι οποίοι μέχρι σήμερα βρίσκονται σε ψηφιακό σκοτάδι. Πρόκειται για την ολοκλήρωση του έργου του “Rural Broadband”, με τη σταδιακή παράδοση των απαραίτητων υποδομών ανά τη χώρα, που θα φέρει υπηρεσίες γρήγορου Ίντερνετ, έως 50Mbps, σε απομακρυσμένες περιοχές, που σήμερα βρίσκονται εκτός ψηφιακού χάρτη και εξ αυτού αποκαλούνται “λευκές”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιο χαλαροί είναι οι ρυθμοί σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου οι επιλογές είναι σαφώς λιγότερες, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos