Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σε δυο μεγάλα κανάλια προβλήθηκε την Παρασκευή η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά και το νησί ολόκληρο, με αφορμή το ξεκίνημα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο "Γραβιερονησί".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ ” Ν. ΑΓ. ΝΙΚ. 05, ότι κατά τον κατάπλου και την διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου στον λιμένα, προσέκρουσε στον προβλήτα, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρού ρήγματος στο εξωτερικό περίβλημα της πρυμναίας δεξαμενής ζυγοστάθμισης. Από το περιστατικό της πρόσκρουσης δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας απ΄ άκρου εις άκρον του νησιού γιορταστικές εκδηλώσεις που θα δώσουν πρωτίστως χαρά στους μικρούς παριανούς. Φαίνεται όμως πως τούτες τις Άγιες Ημέρες δεν ξέχασε και τα παιδιά εκείνα που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη και χρήζουν της φροντίδας και της στήριξης όλων μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα κι ομόρφυνε ακόμη περισσότερο η γοητευτική Νάουσα, όταν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, εισήλθε και επίσημα στη γιορταστική περίοδο, φωταγωγώντας την περίφημη φάτνη της στην κεντρική πλατεία του οικισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με δράση σε όλη την Ευρώπη. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Σούπερλιγκ, Αγγλία, Ισπανία και Αυστρία, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 13:49

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Θήρα

Την 16-12-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 64χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Α΄ και Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας με συνολική ποινή φυλάκισης -2- ετών και -6- μηνών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-12-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 65 ετών, 36χρονος υπήκοος Συρίας και 37χρονος υπήκοος Ρουμανίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε χρόνο σε κάθε σκακιστική Περιφέρεια διοργανώνονται οι Σκακιστικοί Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Μέσα στο ανωτέρω πλαίσιο, η Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου (Τ.Ε.Σ.Σ.ΑΙΓ.),αποφάσισε η διεξαγωγή των Αιγαιοπελαγίτικων Σκακιστικών Αγώνων 2017 να λάβουν χώρα στην Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα 24ωρο φόβου και τρόμου έζησαν χθες Σάββατο οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες στην Κεντρική Αγορά της Μυτιλήνης, στην Επάνω Σκάλα, αλλά και στο λιμάνι της πόλης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Yahoo αποκάλυψε, με τρομερή καθυστέρηση, ότι τον Αύγουστο του 2013 είχαν υποκλαπεί δεδομένα που αφορούσαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο λογαριασμούς χρηστών της.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos