Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Την 23-12-2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη Μύκονο διέρρηξαν κατοικία και αφού ακινητοποίησαν 71χρονη ημεδαπή, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-12-2016 το βράδυ στην περιοχή Πούντα Πάρου εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος 33χρονος υπήκοος Αλβανίας μέσα σε κτίσμα που είχε καταρρεύσει και τον καταπλάκωσε. Από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια σειρά από λιμενικά έργα, που αποτελούσαν πάγια αιτήματα των κατοίκων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας του νησιού, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, έπειτα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 28η Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σύρου σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Σαγκρί στις 31 Οκτωβρίου με θέμα το ΚΕΓΕ, αποφασίστηκε αντιπροσωπεία από τη Νάξο να επισκεφθεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προώθηση του ζητήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου πιστή στην υπόσχεσή της να είναι κοντά αλλά και μέσα στην κοινωνία πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις χριστουγεννιάτικες δράσεις αγάπης που σχεδίασε. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ξενοδοχείο Αργώ από φίλους και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 14.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Λογιστών Πάρου-Αντιπάρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 27η Δεκεμβρίου του 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos