Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Την 24-12-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου ότι το χρονικό διάστημα 12/24-12-2016 άγνωστος δράστης παραβίασε αποθήκη κατοικίας και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Πολωνίας, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Πολωνίας, για υπεξαίρεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου για πρώτη φορά επιχορήγησε επιπροσθέτως την σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μυκόνου με το ποσό των 123.047,00 € για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους, μετά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 15:35

Στοίχημα με Boxing Day: Τριάδα από την Αγγλία

Boxing Day με τριάδα προτάσεων σήμερα από το Betarades.gr! Η δράση στην Αγγλία συνεχίζεται σήμερα με αμείωτη ένταση και το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, από Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Νάσιοναλ Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η προσφυγική κρίση και ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, «αναγκάζει» την Ελληνική Αστυνομία να προχωρήσει σε αναβάθμιση των πληροφορικών συστημάτων και υποδομών της, αγοράζοντας νέο, υπερσύγχρονο εξοπλισμό αλλά και λογισμικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 46χρονος γιος γνωστού τραγουδιστή και άλλα τρία άτομα κατηγορούνται ότι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, που διέπραττε εκβιασμούς πολιτών με το πρόσχημα εντολών μεσιτείας για αγοραπωλησίες ακινήτων και η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, ακόμη και η επικοινωνία με τις βοηθούς τεχνητής νοημοσύνης στα κινητά μας είναι προβληματική, αφού αρκετές φορές δεν καταλαβαίνουν την προφορά μας ή τι ζητάμε.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

O θάνατος του βρετανού σταρ της ποπ Τζορτζ Μάικλ χθες, ανήμερα τα Χριστούγεννα, έρχεται να κλείσει μια τραγική χρονιά 2016 για τη μουσική μετά τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι και του Πρινς, μεταξύ άλλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες στρατιώτες, διασώστες και δύτες μετέχουν σήμερα στις έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα με την ελπίδα να εντοπίσουν τα συντρίμμια και τα πτώματα των 92 επιβαινόντων στο ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος που συντρίβη χθες το πρωί λίγο μετά την αναχώρησή του για τη Συρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos