Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Τα σημάδια του σώματός σας για να μπορέσετε να καταλάβετε αν ο οργανισμός σας αντέχει στην κατανάλωση του καφέ ή αν θα πρέπει να τον περιορίσετε:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ της Τρίτης 27-12 προβλέπεται επιδείνωση του καιρού και στο νομό των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω καθυστερημένης άφιξης του Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, σήμερα 27/12/2016 στο λιμάνι του Πειραιά, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών κατά την εκτέλεση του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε την Παρασκευή με βασικό θέμα την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι του Αθηνιού με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Χρήστο Λαμπρίδη, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρή η αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με τη μοναδική ποδοσφαιρική μας επιλογή να έρχεται από το βελγικό πρωτάθλημα. Φυσικά, δε λείπουν και οι μπασκετικές προτάσεις (από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 30η Δεκεμβρίου του 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την προσοχή ενηλίκων και παιδιών στο κοινό κρυολόγημα εφιστούν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι τις ημέρες των γιορτών , καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν φέτος ευνοούν την εμφάνιση ρινοκολπίτιδας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σφοδρή ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα σε Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία, έχει πυροδοτήσει η επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στους Θεσμούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αβάσιμη» χαρακτηρίζει η Google τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον της υπάλληλοι της.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 2016 ήταν μια χρονιά με πολλές διακυμάνσεις, αλλαγές και εκπλήξεις, δυσάρεστες και μη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos