Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στα βαλκάνια από τα συνεχόμενα κρούσματα της «γρίπης του Χονγκ Κονγκ» (στέλεχος του ιού Η3Ν2) που έχει κάνει τους ειδικούς να μιλάνε για κατάσταση που προσεγγίζει τα «ορια επιδημίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε η αίτηση χρηματοδότησης για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας(Σ. Β. Α. Κ.) που υπέβαλλε ο Δήμος Πάρου στο Πράσινο Ταμείο. Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 35.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 29-12-2016 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ληστεία και συνελήφθη ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε την 23-12-2016 πρώτες πρωινές ώρες μαζί με άγνωστο συνεργό του παραβίασαν κατοικία και αφαίρεσαν με τη βία χρηματικό ποσό, τιμαλφή και κινητό τηλέφωνο από 71χρονη ημεδαπή. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο 31χρονος δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 19:39

Στο λιμάνι της Ρόδου το Βιτσέντζος Κορνάρος

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, παραμένει στο λιμένα της Ρόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας σας προσκαλούν στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 1-1-2017, στις 12.30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Κοινότητας Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα 117,22 ευρώ το μήνα ορίζεται η χαμηλότερη δυνατή ασφαλιστική εισφορά για κύρια ασφάλιση σε ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, όπως φαίνεται και από τη διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νο 1 ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της αστυνομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση στους κατοίκους της Μπανγκόκ προκάλεσε ένας συναγερμός στο Facebook σχετικά με μια «έκρηξη» που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, αφότου το κοινωνικό δίκτυο ενεργοποίησε το χαρακτηριστικό «Safety Check».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη σύλληψη της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη αλλά και του φερόμενου ως εραστή της Σέρζιο Γκόμες ζητά ο γενικός εισαγγελέας, όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφασή του να μην απαντήσει στις κυρώσεις Ομπάμα με απέλαση Αμερικανών διπλωματών ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, παρά την περί του αντιθέτου εισήγηση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Σεργκέι Λαβρόφ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos