Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχία, και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 3/12/ 2016 το άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας μας στην παιδική χαρά του Αγ.Νικολάου στην Αλυκή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολλά και ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, όμως εντός των συνόρων ξεχωρίζει το... ντέρμπι αναγκών της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Προκύπτει πρόταση από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ συνολικά καταλήγουμε σήμερα σε τετράδα ποδοσφαιρικών επιλογών. Το... κερασάκι στην τούρτα είναι και η μπασκετική πρόταση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού του Συλλόγου μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Αλβανίδα ομόλογό του, ότι «η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ, ούτε τώρα είναι, πολεμοχαρής» έστειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε κατά σε εκδήλωση στη σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 18:21

Το Google Translate έφτιαξε τη δική του γλώσσα

Το Google Translate φαίνεται ότι γίνεται ολοένα και πιο έξυπνο, αφού πρόσφατα δημιούργησε τη δική του τεχνητή γλώσσα!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποινική δίωξη εναντίον του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του πρώην πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου και του πρώην προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ, κατέθεσε πρώην κατάδικος της υπόθεσης «Εργκένεκον», αναφέρει η ιστοσελίδα philenews.com, επικαλούμενη πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκλονίζει τη Φινλανδία η εν ψυχρώ δολοφονία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Ιμάτρα και δύο γυναικών δημοσιογράφων, από ένοπλο, το βράδυ του Σαββάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos