Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή του Ε.Κ.Α.Β., ενός άνδρα(Ρ.Μ), από Σύρο για Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17:58, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καπνιστές κάτω των 50 ετών έχουν πάνω από οκτώ φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθουν σοβαρό έμφραγμα, σε σχέση με τους μη καπνιστές, πράγμα που τους καθιστά την πιο ευάλωτη από όλες τις ηλικιακές ομάδες, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κι αν στις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες, η πλειονότητα των Ελλήνων αντιμετώπιζε δυσκολίες, καθώς η χώρα μόλις είχε αρχίσει να επουλώνει τα τραύματά της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο και αδελφοκτόνο εμφύλιο πόλεμο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, 16χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αναφαίρετο δικαίωμα τους να αντιμετωπίζονται ισότιμα και με σεβασμό διεκδικούν τα παιδιά του ΕΕΕΚΚ Νάξου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέσμευση Π. Κουρουμπλή για την υπογραφή των Προγραμματικών Συμβάσεων για 26 υδατοδρόμια, εντός των προσεχών ημερών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκθεση-«κόλαφος» της ΠΕΠΕΝ: Επικίνδυνα για πλοία και επιβάτες 77 λιμάνια της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τείνουμε να χάσουμε το μέτρημα από τις συνεχείς αναβολές της εκδίκασης της υπόθεσης των ανεμογεννητριών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται κανονικά η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ναυτικών μετά την άκαρπη, όπως την χαρακτήρισαν, συνάντηση που είχαν λίγη ώρα νωρίτερα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos