Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ψάθης Κιμώλου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, 78χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες μέρες στα νησιά ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H απεργία στα πλοία, είναι η αιτία της αναβολής, της εδώ και πολλές ημέρες προγραμματισμένης, μεγάλης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στη Νάουσα η οποία θα πραγματοποιούνταν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία του οικισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εδώ και δέκα περίπου ημέρες, η συνεχής απεργιακή κινητοποίηση της Π.Ν.Ο έχει αφήσει τα νησιά αποκομμένα από την υπόλοιπη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, σχετικά με την συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου εκτός τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες (φάρμακα, τρόφιμα, εξετάσεις, αποκλεισμό) έρχονται να προστεθούν και οι μεταφορές των νεκρών μέσω σκαφών του Λιμενικού σώματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση προκλήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου ,πριν λίγο, όταν αγρότες από την Ιεράπετρα και την Σητεία παραβίασαν την πύλη και μπήκαν στο λιμάνι με άγριες διαθέσεις υπό το φόβο της καταστροφής των προϊόντων τους λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης στον παλαιό οικισμό της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Σίφνου και ο Δήμαρχος Ανδρέας Μπαμπούνης ευχαριστούν από καρδιάς τον κοινωνικό μη κερδοσκοπικό σύλλογο "ΓΛΑΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ", που επισκέφτηκαν το νησί μας στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2016 και παρείχαν αφιλοκερδώς για ακόμα μια φορά πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε παιδιά και εφήβους ηλικίας έως και 18 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Τήνου σας ανακοινώνει ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων και ζημιών θα πραγματοποιηθεί διακοπή στην υδροδότηση σε όλη την πόλη της Τήνου από το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 10:00 έως τις 5:00 το πρωί του Σαββάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos