Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Ο Πρόδρομος Πάρου, ένα από τα γραφικότερα και πιο παραδοσιακά χωριά του νησιού, «δανείζει» τις όμορφες εικόνες του σε μαγευτική διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines με πρωταγωνιστή έναν παγκόσμιο Έλληνα, το θρυλικό μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, για την κατάσταση του Ασφαλιστικού Συστήματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες στο νησί της Πάρου το κρουαζιερόπλοιο του εκδηλωτικότερου ερωτικού πάθους και του αχαλίνωτου σεξ, το οποίο θα μεταφέρει 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο και υπόσχεται «Πάθος στα ελληνικά νησιά»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-06-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 63χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 26χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-06-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 47χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγισή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμακωτό το πρόστιμο για τα ανασφάλιστα από τις 15 Ιουλίου - Δημοσιεύεται σήμερα ή αύριο η τροπολογία με τέσσερις τελικά κλίμακες, είπε η Κατερίνα Παπανάτσιου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερευνητές κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα νέο υλικό, το οποίο απαιτεί ελάχιστη ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεκάδες κρατούμενοι του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή του διεθνούς υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, όπως πιστεύεται, σε φυλακή της τρομοκρατικής οργάνωσης στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με το «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos