Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Εντυπωσιακά μεγάλη είναι η κίνηση στο λιμάνι της Παροικίας κατά τις τελευταίες ημέρες όπου παρατηρούνται ταυτόχρονες, πολλαπλές αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων τα οποία κάνουν την περιοχή του κόλπου να μοιάζει με πολυσύχναστο πεδίο έντονης θαλάσσιας κυκλοφορίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:


24χρονου από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53 και
19χρονης από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην όμορφη παραλία της Αλυκής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουνίου μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της καλοκαιρινής λαογραφικής παράδοσης του τόπου μας, δηλαδή το Πανηγύρι του Αι – Γιάννη του Κλήδονα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (24/06) σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζει να βρίσκεται στα ύψη από τη στιγμή που υπάρχει αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τρία ακόμη παιχνίδια να διεξάγονται για τον 7ο και 8ο όμιλο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη παραβρέθηκε στο Βερολίνο, στην τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων της Europa Nastra για την Πολιτιστική Κληρονομιά (Europa Nostra Awards).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία», τόνισε ο πρωθυπουργός, σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα «Αυγή».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έρευνα και ο προπονητής της Σερβίας για τη δήλωσή του σχετικά με τη Χάγη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι οδικές μεταφορές και στην Ελλάδα, μέσα από μια σειρά εξελίξεων, που σχετίζονται μεταξύ άλλων με την έλευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των ηλεκτρονικών διοδίων, αλλά και των driverless οχημάτων στις επόμενες δεκαετίες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αναλυτές μιλούν για τη μεγαλύτερη πρόκληση του Τούρκου προέδρου - Τα πέντε σενάρια των εκλογών - Στις κάλπες 59 εκατ. ψηφοφόροι - Οι έξι υποψήφιοι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos