Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Ο Αύγουστος ξεκίνησε σήμερα και μαζί του κορυφώνεται κύμα εξόδου των αδειούχων προς τα νησιά. Στο νησί της Πάρου, ο μήνας έκανε εντυπωσιακό «ποδαρικό» καθώς δημιούργησε τεράστια κίνηση σε όλα τα σημεία αιχμής κυρίως της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παραβιάζεται το δικαίωμα της δίκαιης δίκης και το τεκμήριο της αθωότητας του Φρέντι Μπελέρη» στην Αλβανία. Αυτό επισημαίνουν ελληνικές διπλωματικές πηγές μετά την παραπομπή του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας σε δίκη για διαφθορά, χωρίς να έχουν στοιχειοθετηθεί κατηγορίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα. Γεωργία Αδειλίνη παρενέβη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου σχετικά με τις περιπτώσεις κατάληψης αιγιαλού στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο, Τετάρτη 02.08.2023 και ώρα 12:00 ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας έκλεισε οριστικά την πόρτα σε 14.600 συνταξιούχους για τα αναδρομικά που διεκδικούσαν από τον ΕΦΚΑ από δώρα, επιδόματα και επικουρικές για την τετραετία 2012- 2016.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο αλλάζει τον αέρα της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνοντας τις αγαπημένες της εκκεντρικές επιλογές σε ρούχα κατά τις βραδινές της βόλτες στο νησί των ανέμων, που επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μια από τις βραδιές στο θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου που έμοιαζε πραγματικά με μυσταγωγία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο νησί της Αντιπάρου κάνει διακοπές η Άννα Βίσση μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα δύο εγγόνια της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ίδρυση του ΙΕΚ Πάρου, με τους τομείς Υποδοχής-Φιλοξενίας και Μαγειρικής είναι μια σημαντική επιτυχία για το νησί μας, τους δημότες και τους επαγγελματίες μας, καθώς αποτελεί έμπρακτη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στον τουρισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos