Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Πανηγυρικά, όπως κάθε χρόνο γιόρτασε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η Παροικία τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επική, τρομερή πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ με 5-3 στα πέναλτι και ήρωα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έστειλε το «τριφύλλι» στα play off του Champions League με τις επεμβάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την εκτέλεση του Γκενουζί από την άσπρη βούλα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου στο 90ο λεπτό η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μακσιμίρ» και πραγματοποίησε άλμα πρόκρισης στα play off του Champions League. Απομένει να «σφραγίσει το εισιτήριο» στη της ρεβάνς του Σαββάτου (19/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγνοείται εδώ και λίγες ώρες 42χρονος χειριστής ιστιοσανίδας ο οποίος χάθηκε ενώ έκανε σερφ σε θαλάσσια περιοχή της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι της Πάρου βρισκόταν αγκυροβολημένη την Τρίτη 15 Αυγούστου, η νέα, σύγχρονη πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού «Βλαχάκος» η οποία καθελκύστηκε το Μάρτιο του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ι. Βρούτσης, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Πάρου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί της Τρίτης 15 Αυγούστου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος και κατόπιν πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στα σοκάκια της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρή είναι η απάντηση της Αθήνας στις δηλώσεις του προέδρου της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, ο οποίος ισχυρίστηκε νωρίτερα πως «η Ελλάδα μοιράζει τους Κροάτες χούλιγκανς στις φυλακές για να τους δέρνουν και να τους βιάζουν».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα βλέμματα στρέφονται σε αγώνες και προγνωστικά champions league αυτή την Τρίτη, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Αυτές είναι οι προθεσμίες για υποβολή αίτησης προτίμησης περιοχών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα opsyd.sch.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos