Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 8, 25, 30, 33, 41και αριθμός Τζόκερ το 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν από θαύμα σώθηκαν οι δύο νεαρής ηλικίας άνδρες που επέβαιναν στο όχημα που ενεπλάκη σε τροχαίο στο δρόμο Παροικίας – Νάουσας, στην περιοχή Τουρλομπερέτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ευρωπαϊκή νύχτα που θα μείνει στην ιστορία έζησε χθες ο Παναθηναϊκός που αποδείχθηκε «πολύ σκληρός για να πεθάνει» μέσα στη Γαλλία καθώς αντιστάθηκε στην σθεναρή επίθεση της Μαρσέιγ για 120 λεπτά και εν τέλει πανηγύρισε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίσως ένας από τους λαμπρότερους εορτασμούς της Παναγίας έγινε φέτος στην Πάρο, προς τιμήν της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντείνονται οι έλεγχοι σε ιδιώτες και επιχειρήσεις του αιγιαλού, αποκαλύπτοντας εκατοντάδες παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ.Μάρκος Εμμ. Καφούρος παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις και λατρευτικές συνάξεις για τη Θεομητορική εορτή της κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου που έλαβαν χώρα στο παλαιοχριστιανικό ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Παναθηναϊκός απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τη Μαρσέιγ μέσα στο Βελοντρόμ και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας (άρθρο 15, παρ.1), ο Δήμαρχος Πάρου, καλεί, για λογαριασμό της εδρεύουσας στην Πάρο Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου στην Τήνο, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η αμερικανίδα αθλητρια Jordan Gray εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στο meeting των συνθέτων αγωνισμάτων του στίβου το οποίο καθώς διεξάγεται από την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου (World Athletics) προσφέρει βαθμούς στους αθλητές οι οποίοι παίζουν ρόλο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos