Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Η δυναμική εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο, είναι η πρώτη προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού, σε διαρκή συνεργασία με τον ΕΟΤ, μετά και τη δοκιμασία που βίωσαν κάτοικοι και επισκέπτες στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, απευθύνει στους πιστούς πρόσκληση αναφορικά με τον εορτασμό της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της Γιορτής Κρασιού η οποία πρόκειται να λάβει χώρα την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα δεδομένα προκύπτουν για τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, καθώς οι Αρχές εξετάζουν, πλέον, το ενδεχόμενο η άτυχη 58χρονη να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές της διακοπές και δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από το πιο… ρομαντικό νησί του Αιγαίου. Φανερά επηρεασμένη από την χθεσινή υπερπανσέληνο δήλωσε… ερωτευμένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται η Ελεωνόρα Μελέτη απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Κατηγορία LIFESTYLE
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 14:36

Συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Αντιπεριφερειάρχη ήταν η συνάντησή του με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. κ. Δωρόθεο Β’, τον Αρχιερατικό Επίτροπο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας πατέρα Γεώργιο Φανερό και την Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, προκειμένου να συμφωνηθεί και να δημιουργηθεί ο οδικός χάρτης για το έργο αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης του Κάμπου, το οποίο θα εκτελεστεί μετά από σύναψη Τριμερούς Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί της Τήνου, ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόμενος από την κ. Δεληγιάννη, τον ανάδοχο του έργου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκε την περιοχή των Κιονίων για την οποία πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Μέτρα προστασίας παραλιακής οδού Κιονίων ν. Τήνου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα βλέμματα τραβούν δυνατά Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την Τετάρτη (02/08), με ρεβάνς για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριήμερο με 39άρια έρχεται από αύριο Πέμπτη (3.8.2023), με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3 Σάκη Αρναούτογλου να παραθέτει τις υψηλότερες θερμοκρασίες που θα ακολουθήσουν μέχρι και τις 12 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos