Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Όσοι παραγωγοί έχουν υποστεί μεγάλες ζημίες από τον περονόσπορο και τον καύσωνα, θα πρέπει να απευθυνθούν στον τοπικό επόπτη του ΕΛΓΑ ώστε να εκκινήσουν οι αυτοψίες προκειμένου να εκτιμηθούν άμεσα οι ζημίες που παρατηρούνται σε κάθε περιοχή για το ενδεχόμενο ενίσχυσης από το κράτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περιπέτεια υγείας του μικρού γιου της στη Σίφνο μοιράστηκε η επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο ESCP του Παρισιού και της Σορβόννης, Αναστασία Γιακουμέλου, αποθεώνοντας το ΕΚΑΒ, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και το Κέντρο Υγείας Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τρόπο με τον οποίο θα διενεργηθούν οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 περιγράφουν αναλυτικά οι δυο εγκύκλιοι που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος στη χώρας μας έως το Σάββατο (05/08). Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο οπότε κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40°C.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα, η όποια έχει ως αποστολή την ακαδημαϊκή και πτητική εκπαίδευση των Ικάρων, επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε την Πέμπτη (3/8) ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Ουάσινγκτον όπου δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για συνωμοσία με στόχο να αποτρέψει την επικύρωση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεπέρασαν τα 2 εκατ. οι επιβάτες (2.022.461) που μετακινήθηκαν τον φετινό Ιούλιο από και προς τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καταγράφοντας αύξηση 7,85% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Εξ αυτών, το 1,5 εκατ. ήταν από και προς το λιμάνι του Πειραιά, αύξηση 8,55% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 15:07

Κ.Υ Πάρου: Λειτουργία μαστογράφου

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του ΚΥ Πάρου, της 2ης ΔΥΠΕ και του Αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά για το διάστημα από 21/8/23 έως 15/9/23, σε μια προσπάθεια επαναλειτουργίας του μαστογράφου της μονάδας μας, θα υπάρξει η δυνατότητα μαστογραφικού και υπέρηχογραφικού ελέγχου από τον Επιμελητή Ακτινοδιαγνώστη Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Σταχτέα Αντώνιο. Για ραντεβού θα καλείτε στο τηλέφωνο 2284360074 πρωινές ώρες (9:00-14:00 καθημερινά). Οι ασθενείς καλούνται να προσκομίζουν πορίσματα παλαιότερων εξετάσεων που αφορούν το μαστό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας καθώς και για την εντολή να ενταθούν οι έλεγχοι στις παραλίες, για την τήρηση των συμβάσεων παραχώρησης και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστάτωση προκαλεί στους παραθεριστές της Εύβοιας, ένα φίδι που έχει μετατραπεί σε… λουόμενο το τελευταίο διάστημα, στην παραλία του Αλμυροποτάμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos