Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου Σεβασμιώτατο Πέτρο επισκέφθηκε σήμερα 21-1-2015 η κα Συνοδινού Αγγελική, υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 00:00

Νέα συνέντευξη της Συνοδινού στον ΑΝΤ1

Πρέπει να μπουν στη Βουλή άνθρωποι της πράξης και της εφαρμογής των νόμων που ψηφίζονται και που να ξέρουν που χωλαίνουν

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
Ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ κ. Αναστασίου Γκίκα στην αίθουσα
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς την Κυριακή 18 Ιανουαρίου2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαψεύδεται η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για την επαναδραστηριοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Κυκλάδων-Κρήτης από την Blue Star Ferries.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αυτόματα μηχανήματα λήψης πόσιμου νερού τα οποία τοποθετήθηκαν περίπου πριν από 15 μήνες στην Πάρο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού, εμφανίζουν συχνά ζημιές άγνωστης μέχρι στιγμής αιτίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υπ. βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα επισκεφτεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και Πέμπτη 22 Ιανουαρίου τα νησιά Αντίπαρο και Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 καλείστε να προσέλθετε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Κοζάνη κος Γιώργος Χιωτίδης στις 19/01/2015 με δηλώσεις του, ξεδίπλωσε την πραγματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos