Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 22η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εβδομαδιαία ταξιδιωτική εκπομπή «24 Ώρες στην Ελλάδα» ταξίδεψε στην Σύρο, όπου και κατέγραψε την καθημερινή ζωή των κατοίκων μέσα σε ένα 24ωρο, τις ομορφιές αλλά και μερικές από τις παραδόσεις της Πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, κοινοποιούμενη στο γραφείο Πρωθυπουργού και τα αρμόδια Υπουργεία απέστειλε, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζοντας του για άλλη μία φορά την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Μύκονο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιλαμβανόμαστε τους εαυτούς μας ως μέρος της κοινότητας εθνών που λύνει προβλήματα, λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ με φόντο τον Παρθενώνα στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμετάβλητα τα τέλη - Τώρα λένε από το υπουργείο Οικονομικών ότι δεν ήθελαν να προχωρήσουν σε «βεβιασμένες τροποποιήσεις»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-11-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 54χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή σε πλήρη δράση σήμερα, Παρασκευή (18/11), καθώς η επανέναρξη των πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη προσδίδει νέο ενδιαφέρον στο κουπόνι στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανακαλύψτε δέκα διαφορετικές χρήσεις για απλά, καθημερινά προϊόντα που δεν λείπουν από κανένα σπίτι. Ξίδι, μαγειρική σόδα, λεμόνι και baby oil.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου) που διεξήχθη στη Ρόδο το διήμερο 12 – 13 Νοεμβρίου 2016, έλαβε μέρος ο Δήμαρχος Πάρου και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ κ. Μάρκος Κωβαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos