Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Κάνε δικό σου ένα στιλάτο ρολόι ιαπωνικής προέλευσης με μηχανισμό χαλαζία και πλαίσιο από χάλυβα με ένδειξη αναλογικής αλλά και ψηφιακής ώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Διεύθυνση Τουρισμού) συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 15ο East Med Yacht Show 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Μαρίνα Ζέας, Πειραιά από τις 13 Μαΐου έως τις 18 Μαΐου και καλεί τους επιχειρηματίες του κλάδου από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, να λάβουν μέρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 09-05-2016 το πρωί συνελήφθην στην Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέα ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 70χρονος ημεδαπός, για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το διήμερο 5-6/05 διοργανώθηκε στη Σαντορίνη η τελική φάση του αντρικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. Ως αθλητές του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ που συμμετείχαμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση , θα θέλαμε να εκφράσουμε και παράλληλα να δημοσιοποιήσουμε τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση που προήλθε από τη χειρότερη διοργάνωση των τελευταίων ετών, η οποία υποβάθμισε ένα ούτως ή άλλως υποβαθμισμένο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, συνδιοργανώνουν φέτος για 2η χρονιά τους ιδιαίτερα επιτυχημένους αγώνες δρόμου με τη ονομασία KEA RUN την Κυριακή 22 Μαΐου. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θήρας, κου Νίκου Ζώρζου προς την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων 2015-16 από την ομάδα Ανδρών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου, το Δημοτικό Συμβούλιο, η Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στις 10.00 πμ στο καθιερωμένο θρησκευτικό μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Νικόλα Στέλλα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου "Σκόπας ο Πάριος" σας προσκαλεί στην πεζοπορία που διοργανώνουμε με αφορμή τους εορτασμούς στη μνήμη του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Νικολάου Στέλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos