Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημάδια εγκατάλειψης και φθοράς εμφανίζει εδώ και καιρό ο περίφημος ανεμόμυλος που δεσπόζει στο λιμάνι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία δομών ενίσχυσης του δικτύου παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς του νησιώτες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με απόφασή του, ενέταξε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014- 2020» τη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων , προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 126.360 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Αρχίλοχος" την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 σας προσκαλει στην αίθουσα του στην πρώτη συνάντηση του Θεατρικού Εργαστηρίου Αρχιλόχου για την σεζόν 2016 - 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τὸ Σάββατο 1 Ὀκτωβρίου ἡ Ἐκκλησία μας ἑορτάζει τὴν σύναξι τῆς Παναγίας Γοργοϋπηκόου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα λειτουργήσουν ως τοπικά σημεία αναφοράς, για την υποδοχή και ενημέρωση πολιτών και την διασύνδεσή τους με κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείστε όπως προσέλθετε στην 2η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, όπως συστάθηκε με την υπ΄αρ. 28/2015 απόφαση Δ.Σ., την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Ανάφης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε., προκήρυξε ανοικτό επαναληπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την εκποίηση και απομάκρυνση, εκτός Λιμενικής Ζώνης ΟΛΠ, του ναυαγίου Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν.Π.9913.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos