Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Τραίνο που εκτελούσε το δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε στο Άδενδρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Κορησσίας ν. Κέας στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 74χρονου αλλοδαπού, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (1) αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Μύκονο Την 12-05-2017 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονη υπήκοος Αιθιοπίας, γιατί κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου δυο ημεδαποί ηλικίας 34 και 36 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 40χρονο Αλβανό εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πολύ σημαντικές χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις συμφωνίες συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας στην ενέργεια, τις υποδομές και τις τηλεπικοινωνίες που υπεγράφησαν στο Πεκίνο και θα αρχίσουν να «τρέχουν» άμεσα, όπως είπε στην ομιλία του στο 2ο Ελληνοκινεζικό Φόρουμ Πόλεων, ενώ παράλληλα διατύπωσε προτάσεις για διεύρυνση της συνεργασίας στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την αγροτική και βιομηχανική παραγωγή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 1,94 δισεκατομμύρια έχουν φτάσει οι ενεργοί χρήστες του Facebook , εκ των οποίων τα 1,3 δισ. το χρησιμοποιούν καθημερινά, σύμφωνα με την εταιρία.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τουλάχιστον 100 χώρες έχουν πληγεί από τις πρωτοφανείς συντονισμένες κυβερνοεπιθέσεις, οι οποίες παρέλυσαν την Παρασκευή το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τσίπρας βλέπει την Λαγκάρντ στην Κίνα για τα «φρέσκα νέα» και ψάχνει Κινέζους επενδυτές που θα μπουν στην έκδοση των ομολόγων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos