Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου σας ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα της Εαρινής Αιμοδοσίας όπως τροποποιήθηκε λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. και προσκαλεί τα μέλη του για ένα δυναμικό παρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 22η του μηνός Μαΐου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο εξής μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος απευθύνει προσκλήσεις για την υποβολή προτάσεων για ένταξη και χρηματοδότηση
Τη δυνατότητα σε εκατοντάδες οικογένειες να εγγράψουν τα παιδιά τους σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία αξιοποιεί ευρωπαϊκούς πόρους, συνολικού ύψους 2.127.454 ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενθουσιασμός επικρατεί στους επαγγελματίες του τουρισμού για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης από το Μάρτιο, με την φετινή σεζόν να έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Το καλό κλίμα ενισχύεται και από τα διθυραμβικά δημοσιεύματα του ξένου τύπου, σχετικά με το νέο ρεκόρ που θα καταρρίψει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, ενισχύοντας σημαντικά τα δημόσια οικονομικά και την ελληνική οικονομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που στόχο έχουν να αναδείξουν και να προβάλουν τον πολιτιστικό πλούτο των νησιών, περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το έτος 2017, το οποίο εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 15ης Μαΐου 2017, μετά από εισήγηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου, σε συνεργασία με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Πολιτισμού Κυκλάδων κα Χρηστιάννα Πάπιτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κ.Ε.Δ.Ε. – CITY CHALLENGE crowdhackathon #smartcity που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12-14 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος - Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, από την Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και
με την υποστήριξη της Crowdpolicy.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας στη νήσο Μύκονο και συγκεκριμένα στο Αεροδρόμιο και στο Δημαρχείο του νησιού. Σκοπός του ταξιδιού αυτού ήταν η επίσκεψη στη νεοσύστατη Πυροσβεστική Υπηρεσία του διεθνούς Αερολιμένα Μυκόνου, η διαχείριση του οποίου παραχωρήθηκε πρόσφατα στην εταιρεία “FRAPORT”, προκειμένου να διαπιστώσουμε από κοντά αν έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες εργασίας - διαβίωσης των συναδέλφων και να συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την έναρξη λειτουργίας της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά πλούσιο είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αναμετρήσεις από όλη την υφήλιο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 17:37

Digital Transformation Academy in Retail

Η πρώτη ολοκληρωμένη ακαδημία στην Ελλάδα, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 17-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22 και 24 ετών, γιατί είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos