Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Τουριστικό σκάφος, περίπου 12 μέτρων, που ήταν αγκυροβολημένο στο τουριστικό καταφύγιο στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου βυθίστηκε εντός του λιμανιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-05-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 49χρονος ημεδαπός γιατί αποπειράθηκε να πουλήσει σε καταστήματα ενεχυρίασης κοσμήματα τα οποία δεν του ανήκαν. Επίσης, ο δράστης κατείχε και διέθετε προς πώληση -19- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (γυαλιά ηλίου και κοσμήματα) γνωστής εταιρίας. Τα προϊόντα παραεμπορίου κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τροποποιημένη μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου παρέδωσαν στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη ο Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Χρήστος Παπαγεωργίου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της Υ.Π.Α. (ΠΡΟΠΕ) Σπύρος Μπουζιάνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Επιβάλλεται να διαμορφωθεί ένα περιβάλλον που θα επιτρέπει στα νησιά να αξιοποιήσουν και να αναπτύξουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητές τους», τόνισε ο Περιφερειάρχης στην διάρκεια της συνάντησης των 13 Περιφερειαρχών με τον Αλέξη Τσίπρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούµε στην Έκτακτη Συνεδρίαση { α) λόγω του κατεπείγοντος του 1ου θέµατος ως προς την ανάγκη άµεσης διεκπεραίωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ύδρευση του νησιού της Ρόδου, β) λόγω του κατεπείγοντος του 2ου θέµατος ως προς την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του διαγωνισµού για την άµεση προµήθεια απαραίτητου λογισµικού για την λειτουργία των υπηρεσιών στο Νοµό ∆ωδεκανήσου, γ) λόγω του κατεπείγοντος του 3ου θέµατος ως προς την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του διαγωνισµού για την κάλυψη των ταχυδροµικών αναγκών στις Κυκλάδες }, της Οικονοµικής Επιτροπής που θα πραγµατοποιηθεί, ηµέρα Πέµπτη 04 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 π.µ. µε τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήµατα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 µε το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέµατα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να εκβιάζουν και να εξαπατούν τον κόσμο για πάντα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση, εκπρόσωποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Παράκτιας Αλιείας Δήμου Πάρου "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ", συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 02/05 με τον Δήμαρχο Πάρου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου και τον Υπολιμενάρχη Πάρου στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, οργανώνει το Σάββατο 13 Μαΐου (ώρες 16:00-19:30) εργαστήρια χειροποίητου κοσμήματος για ενήλικες, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 20:39

Geoswimming Paros 2017

Το Geoswimming (Γεωκολύμβηση) είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από το Τμήμα Μαθηματικών και Γεωεπιστημών του Πανεπιστημίου της Τεργέστης. Στόχος του είναι η μελέτη των βραχωδών ακτών της Μεσογείου, που εκτείνονται σε περισσότερο από 25.000 km, κολυμπώντας περιμετρικά των ακτών και καταγράφοντας τα γεωλογικά και γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos