Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία σε γνωστό κέντρο των Αθηνών ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέκταση σε νέες ακτοπλοϊκές γραμμές, μικρών και μεσαίων αποστάσεων σε όλες τις ελληνικές θάλασσες και μάλιστα και με νεότευκτα πλοία προαναγγέλλουν οι Μινωικές Γραμμές οι οποίες παράλληλα αποχωρούν απο την Αδριατική προς όφελος της μητρικής τους εταιρείας Grimaldi. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ακτοπλοϊκής Αντώνη Μανιαδάκη, «οι Μινωικές Γραμμές, κατά τους τελευταίους μήνες,έχοντας εκτιμήσει τη μεταβολή των λειτουργικών συνθηκών, αποφάσισαν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των Ελληνικών Θαλάσσιων Δρόμων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο μεγάλος τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει τα ψώνια του, αξίας 400€, από τα Super markets SYN.KA & Βιδάλης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού σώματος αναγνωρίστηκε με τη δακτυλοσκοπική μέθοδο, η σορός άνδρα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από πτώση του στη θάλασσα από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο βορειοδυτικά της ν.Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητές χωρίς διάβασμα προωθεί από την περασμένη Παρασκευή με επιστολή του ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου - Φόβοι ότι το μέτρο μπορεί να επεκταθεί από ένα, σε ακόμα περισσότερα Σαββατοκύριακα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε η Καναδική αυτοαποκαλούμενη “Μακεδονική” ένωση σε ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα Μακεδονικά superfoods.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν θα υπάρξει λύση για το όνομα αν χρειαστεί διαπραγμάτευση για αλλαγή στην εθνικότητα, τη γλώσσα και την ταυτότητα», διεμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων μετά τη συνάντηση με τον Μάθιου Νίμιτς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που αυτοκτόνησε το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, πέφτοντας στη θάλασσα από το πλοίο Blue Star Naxos ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες του αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos