Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Φωτιά ξέσπασε σε οικία περί τις 10:30 το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κλήρωση της Πέμπτης (09/08) ήταν η 13η συνεχόμενη στην οποία δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία (5+1) του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για δωρεά του ομίλου «ΟΝΕΧ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΥΡΟΥ Α.Ε.» προς την Ελληνική Αστυνομία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -4- φυτά κάνναβης, αεροβόλο πιστόλι, όπλο κρότου, -145- φυσίγγια κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο (11/08) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει μετά και τη χθεσινή έναρξη της Premier League και της Ligue 1, έτσι οι επιλογές μας πληθαίνουν σιγά σιγά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-08-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 44 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βούλα Παπαχρήστου χάρισε στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Απογυμνώνεται η ελληνική κυβέρνηση για τα περί συμφωνίας «win-win» - Στην επίσημη ιστοσελίδα της σκοπιανής κυβέρνησης επισημαίνεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών εξασφαλίζει την προστασία της «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας, η υπηκοότητα είναι «μακεδονική και τώρα και στο μέλλον», ο ύμνος, το εθνόσημο και η σημαία δεν αλλάζουν, ενώ το «ΜΚ» και το «ΜΚD» παραμένουν οι διεθνώς αναγνωρίσιμοι κωδικοί της FYROM

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο νέος υψηλής τεχνολογίας δορυφόρος, που έχει μέγεθος μικρού αυτοκινήτου, πρόκειται να τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, προκειμένου να τον μελετήσει από την πιο κοντινή απόσταση μέχρι σήμερα - Κυριακή ή Δευτέρα η εκτόξευση

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos