Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ, και μαζί του φέρνει ένα γεμάτο κουπόνι για το στοίχημα. Η ελληνική Σούπερ Λιγκ έχει αγώνες, και το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης βγάζει επιλογή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πήγαν να ξεγελάσουν τις αρχές με σκοπό να εκδώσουν -παραπλανώντας- διαβατήριο αλλά τελικά κατέληξαν με... χειροπέδες! Τρία άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Λαμία αφού μία 36χρονη ημεδαπή, ένας 52χρονος ημεδαπός & μία 25χρονη αλλοδαπή έστησαν ολόκληρο σενάριο προκειμένου να καταφέρουν τον σκοπό τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-02-2019 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 49χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε διατηρούσε επτά ιπποειδή σε αγρόκτημα παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της ΠΝΑΙ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το τέλος Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να ανοίξει η «πύλη» του Taxis ώστε να ξεκινήσει η υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, αν και παραδοσιακά κάθε χρόνο σημειώνονται, για διάφορους λόγους καθυστερήσεις στην έναρξη της διαδικασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο τραυματίας με τραύματα στο κεφάλι - Είκοσι προσαγωγές από την Αστυνομία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 12:14

Η NASA επιστρατεύει... κλόουν-αστροναύτες

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία σκέφτεται να συμπεριλάβει εκπαιδευμένους διασκεδαστές στις πρώτες επανδρωμένες αποστολές της στον Άρη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπτύξει στρατό στα σύνορα με την Κολομβία, η οποία δηλώνει «αποφασισμένη» να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στον λαό της γειτονικής χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos