Οκτώβριος 2020 - Psts.gr

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ανακοίνωσε ένα νέο lockdown από τις 4 Νοεμβρίου για το μεγαλύτερο μέρος της χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο lockdown διάρκειας ενός μήνα ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον για την Αγγλία, όπου η πανδημία μαίνεται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξειδικεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα ισχύσουν τα παρακάτω για εστίαση, ψυχαγωγία και καθημερινότητα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Λυών που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 50χρονου ιερέα, ελληνικής καταγωγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κατάλογος με τις επιχειρήσεις που μένουν ανοιχτές αλλά πλήττονται από την κρίση - Ποιοι εντάσσονται στις αναστολές συμβάσεων, στο επίδομα των 534 ευρώ, στις αναστολές τραπεζικών δάνειων και στην υποχρεωτική μείωση ενοικίου κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 31/10/2020, δηλώθηκαν 2056 επιπλέον κρούσματα. Από τα 2030 εγχώρια κρούσματα, τα 62 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυστηρούς τόνους απευθύνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους πολίτες να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα, κάνοντας έκκληση να μην πάρει ουδείς ελαφριά την κατάσταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 6 οριζόντια μέτρα για όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos