Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης του Γιάννη Λαγού από το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 295 είναι τα κρούσματα σήμερα 12/10 που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν καταγραφεί εφτά νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζ άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα είναι η 76η επέτειος της Απελευθέρωσης της Αθήνας και η πόλη γιορτάζει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που έχει προαναγγείλει η ΕΜΥ, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μια παγκόσμια διάκριση απέσπασε η Πάρος, για το 2020 και μάλιστα στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, αποδεικνύοντας ότι οι τουρίστες εμπιστεύονται το Κυκλαδίτικο νησί για τις διακοπές τους .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι από την διπλή δολοφονία στον Φλάμπουρο με θύματα μια 43χρονη μασέζ από την Ουκρανία και έναν 42χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχε προηγηθεί τσουχτερό πρόστιμο απ' την ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δείτε τι προβλέπουν οι υπουργικές αποφάσεις για τα αναδρομικά που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας για την πληρωμή των 1,4 δισ. σε 1,1 εκατομμύρια συνταξιούχους. Τι θα πάρουν οι κληρονόμοι και με ποια διαδικασία
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos