Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Τα ελληνοτουρκικά,  η εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και η καταδίκη των Χρυσαυγιτών κυριαρχούν σε νέα μεγάλη δημοσκόπηση της Alco με την ΝΔ να εδραιώνει το μεγάλο της προβάδισμα, ενώ οι πολίτες δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την εξέλιξη της πανδημίας. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ελληνική παράδοση θέλει τις κλασικές πίτες να γίνονται και χωρίς φύλλο και αυτή η συνταγή παίρνει όλη τη γεύση της σπανακόπιτας και τη σερβίρει σε ένα κομμάτι με απολαυστικά αρώματα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αυτή την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου στο OPEN

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστήμονες από Πανεπιστήμια της Βρετανίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ εξηγούν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό σε ανοιχτούς χώρους, υπό ποιες συνθήκες μπορεί να συμβεί και γιατί είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση για την στρατηγική στροφή στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού στη συνεδρίαση για την έγκριση των εισηγήσεων που θα συμπεριληφθούν στην έκθεση της Υποεπιτροπής Ορεινών και Νησιωτικών Περιοχών, έκανε ο Βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζουν όλα στα διόδια από τις 4 Νοεμβρίου, καθώς οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα με ένα e-pass να ταξιδέψουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 13/10 φέραμε προς συζήτηση την απόφαση του ΔΣ της ΚΔΕΠΑΠ σχετικά με τον καθορισμό των προσόντων του προσωπικού για την κάλυψη των θέσεων στο Δημοτικό Ωδείο και στο Εικαστικό Εργαστήρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κοζάνη θα εφαρμοστεί το πρώτο τοπικό lockdown στη χώραα, όπως θα ανακοινώσει το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 82 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς - Τα 63 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές και 27 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos