Νοέμβριος 2020 - Psts.gr

Ποια η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, τι προβληματίζει τους ειδικούς και πότε θα συνεδριάσουν για να προτείνουν άρση ορισμένων μέτρων στο lockdown

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τικ- τοκ» για την χαλάρωση του lockdown. Τι θα γίνει με τα σχολεία. Μεγάλος ο προβληματισμός για την εστίαση, δύσκολο να ανοίξει στις γιορτές. Οι ημερομηνίες που έχουν «πέσει» στο τραπέζι και οι τρεις παράγοντες που θα κρίνουν το «άνοιγμα» της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία διεθνής διάκριση, η οποία επιφύλαξε για τους δύο σημαντικότερους Ελληνικούς τουριστικούς φορείς, το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ε.Ο.Τ. την πρώτη θέση παγκοσμίως, ήρθε με την για πρώτη φορά με τη βράβευσή τους στη διοργάνωση World Travel Awards (WTA) 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος έχει ασκήσει ο εισαγγελέας εις βάρος του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προθεσμία που του δόθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ, ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει

Κατηγορία LIFESTYLE

Εκρηκτική αύξηση τζίρου περίπου 73,5% σε σχέση με πέρυσι κατεγράφη την εβδομάδα των μεγάλων προσφορών, σύμφωνα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Στα 10,7 δισ ευρώ θα κλείσουν φέτος οι δαπάνες των Ελλήνων σε online υπηρεσίες και προϊόντα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και η θεατρική σεζόν 2019-2020 διακόπηκε απότομα λόγω πανδημίας το θεατρόφιλο κοινό παρακολούθησε εκατοντάδες έργα στην Αθήνα και βαθμολόγησε τα καλύτερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα τελευταία τρία χρόνια η Δούκισσα Νομικού έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Κατηγορία LIFESTYLE

O Kώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων για τη Διπλή Ανάπλαση που αφορά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 109

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos