Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr
Η κακοκαιρία «Ιανός» πλησιάζει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, λόγω έντονων πόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραδιά της 15ης Σεπτεμβρίου η χθεσινή. Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες! Μετά από έναν μήνα περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από τις 14 Αυγούστου (κλειστά καταστήματα υγειονομικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως κατανέμονται τα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός στην χώρα μας. Ποιες περιφέρειες παραμένουν στο κόκκινο. 312 νέα κρούσματα και 3 νεκροί το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η προστασία του περιβάλλοντος μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την ουσιαστική συνεργασία Πολιτών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 18:13

Παρουσίαση στρατηγικής “Live Action Greece”

Την Πέμπτη 10.9.2020 πραγματοποιήθηκε από τις εγκαταστάσεις του INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων η παρουσίαση της στρατηγικής “Live Action Greece” για την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη τα νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πρώτη φάση της πανδημίας πήραμε έκτακτα, αναγκαία αλλά προσωρινά μέτρα που κύριο στόχο είχαν την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την πλήρη κάλυψη του εργαζόμενου εν μέσω πανδημίας και παράλληλα, την άμεση στήριξη των ανέργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πετρούπολη μετά την ανακοίνωση πως εκπαιδευτικός σε σχολείο του Δήμου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας, σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν σήμερα 930 κλίνες σε ΜΕΘ 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos