Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας κλήρωση του κυπέλλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 18-11-2022 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΟΦΗ δεν τρομάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει στη Σούπερ Λιγκ, όμως απόψε έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες του Λεβαδειακού και να φτάσει στην επικράτηση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα θα βρεθούν εκατομμύρια οδηγοί…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-11-2022 από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος το χρονικό διάστημα από 01-08 έως 10-11-2022 αφαίρεσε χρήματα (εισπράξεις) από επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-11-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες εργασίες εκσκαφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-11-2022 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 61 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που συνεχίζεται η διαχρονική, ιστορική αδικία σε βάρος των νησιών, ζήτησε από την κυβέρνηση ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κατά την ομιλία του στην Γ.Σ. της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 12:19

Στοίχημα: Over με αξία από Ολλανδία

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος, με τα πρωταθλήματα να μπαίνουν στον... πάγο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Η ταινία της Βαλεντίνα Μαουρέλ «Έχω ηλεκτρισμένα όνειρα» - «I Have Electric Dreams», που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Βελγίου, της Γαλλίας και της Κόστα Ρίκα, και υποδεικνύει, με τρυφερό τρόπο, πώς να αγαπάς τα ελαττώματα του αγαπημένου σου ανθρώπου, απέσπασε το κορυφαίο βραβείο του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον Χρυσό Αλέξανδρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος», το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos