Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ, η Αργεντινή στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, με τον Μέσι να σπάει όλα τα ρεκόρ και στο Instagram, καθώς η φωτογραφία που ανήρτησε με το τρόπαιο ξεπέρασε σε 16 ώρες τα 44.000.000 likes.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη συμφωνία των υπουργών Ενέργειας των Βρυξελλών, που αποφάσισαν πλαφόν στην τιμή των 180 ευρώ για το φυσικό αέριο, χαιρετίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο και παγερό θα είναι το καιρικό σκηνικό στα νησιά των Κυκλάδων την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου καθώς, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, θα υπάρξει καιρική επιδείνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχεία προς βοήθεια – διευκόλυνση των υποψηφίων του μεγάλου πανελλαδικού γραπτού διαγωνισμού (προκήρυξη 2Γ/2022) ανάρτησε το ΑΣΕΠ στον διαδικτυακό τόπο του (www.asep.gr).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλά επίπεδα αντοχής στα βακτήρια, που προκαλούν απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις του αίματος, καθώς και σε πολλά βακτήρια που προκαλούν κοινές λοιμώξεις αποκαλύπτει νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που συνέλλεξε δεδομένα από 87 χώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαλέγοντας να εμπιστευτείτε το κατάστημα RE:ACT στην Παροικία για τις sports και casual εμφανίσεις σας με επώνυμα αθλητικά και καθημερινά είδη ένδυσης – υπόδησης – αξεσουάρ από κορυφαία brands, αποκτάτε νέα διάθεση και στιλ που κάνει τη διαφορά στο look σας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 180 ευρώ ορίστηκε το πλαφόν στο φυσικό αέριο βάζοντας ένα τέλος στις πολύμηνες προσπάθειες των Ευρωπαίων υπουργών Ενέργειας, να βρουν λύση στο ζήτημα του ανώτατου ορίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με νεότερο δελτίο της Ε.Μ.Υ, ισχύει απαγόρευση απόπλου την 19/12/22. Ως εκ τούτου τα δρομολόγια των πλοίων  διαμορφώνονται ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

15 μετανάστες αποβιβάστηκαν στον Απόλλωνα Νάξου τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (περίπου στις 04:30).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η 11η κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τον Νοέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos