Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 14, 28, 20, 42, 17 και Tζόκερ το 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διαστήματα θεαματικού ποδοσφαίρου ο Νηρέας επικράτησε του Πανσιφναικού, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί, αλλά παίζοντας θαρραλέα και καθαρά συνέβαλε στο να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζεται και φέτος στη Μυτιλήνη καθώς απότµηµα των Ιερών Λειψάνων του βρίσκεται και φυλάσσεται στον Καθολικό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στην κεντρική αγορά της πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναγιώτατος προσεύχεται για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή - «Πρέπει να αντιταχθούμε με όλο μας το είναι στον πόλεμο και τη βία»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η μερική άρση των περιορισμών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΙΣ 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τη δικαστική εντολή για τον τερματισμό της κατάληψης και την επιβολή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης από την επαρχία του Οντάριο, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλύσει εντελώς το πλήθος και να ξεκινήσει εκ νέου η κυκλοφορία μεταξύ των συνόρων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τμήμα της Κ14 του ΑΟ Πάρου νίκησε τον κύριο ανταγωνιστή του για την πρώτη θέση του ομίλου Παμμηλιακό με 3-2.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς ήταν το φαβορί στον τελικό του τουρνουά στο Ρότερνταμ αλλά ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ είναι ανερχόμενος τενίστας και είναι καλός όπως έδειξε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 10.853, εκ των οποίων 66 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos