Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν μπίρες ΕΖΑ lager και ΕΖΑ Pilsener

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα στοιχεία του καιρού για το Πάσχα και τη Μεγάλη Εβδομάδα παρουσίασε ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, αναλύοντας μέρα-μέρα τι καιρικά φαινόμενα θα περιμένουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προκήρυξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κέρκυρας με τα Διαπόντια Νησιά με κατάλληλο για τη μεταφορά επικίνδυνων ειδών επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ανοικτού τύπου, ανακοίνωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χρ. Αυλωνίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινά η καταβολή του Μεταφορικού Ισοδύναμου του Α' Εξαμήνου 2021 για τις επιχειρήσεις από τη Μεγάλη Δευτέρα 18/04/2022. Ειδικότερα, θα καταβληθεί το συνολικό ποσό 1.807.261,30€ στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την έναρξη πληρωμών του Μεταφορικού Ισοδύναμου για το Α’ Εξάμηνο του 2021 για επιχειρήσεις. Η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας με την πολύτιμη αρωγή της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, συνεχίζουν την εφαρμογή αυτού του δίκαιου και αναγκαίου μέτρου για όλους τους νησιώτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 12-04-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στοχεύει στην αναδιοργάνωση και την ψηφιοποίηση του ΟΑΕΔ, στην αντιμετώπιση των φαινομένων κατάχρησης παροχών του Οργανισμού, στην αναβάθμιση του συστήματος κατάρτισης και των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού και στην υποβοήθηση των ανέργων με σκοπό να βρουν εργασία. Το νομοσχέδιο βελτιώνει ριζικά τον ΟΑΕΔ, ενισχύει τις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 19:25

Χωρίς το... πολυβόλο της

Ο Κώστας Φίλιος αναλύει & προτείνει

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos