Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Με διαγραφή από τα μητρώα της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ), κινδυνεύουν χιλιάδες άνεργοι, γεγονός που συνεπάγεται την διακοπή της κάρτας και του επιδόματος ανεργίας.
Για πρώτη φορά θα καταβληθεί το επίδομα εργασίας αντί για το επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ.

 

Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι όσοι βρίσκουν δουλειά κατά την περίοδο καταβολής του επιδόματος ανεργίας, θα συνεχίσουν να εισπράττουν το 50 % του επιδόματος μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της περιόδου καταβολής του.

Διαγραφή από τα μητρώα του ΟΑΕΔ
Παράλληλα προβλέπεται η διαγραφή από τα μητρώα του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) των ανέργων από 6 μήνες ως 2 χρόνια προβλέπεται στις νέες αλλαγές του ΟΑΕΔ εφόσον ο άνεργος αρνηθεί εργασία ή συμμετοχή σε πρόγραμμα κατάρτισης.
Ειδικότερα:

Εάν ο αναζητών εργασία αρνηθεί τρεις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, οι οποίες είναι σύμφωνες με το Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης και τα ειδικότερα χαρακτηριστικά του αναζητούντος εργασία που έχουν αποτυπωθεί σ’ αυτό, διακόπτεται η καταβολή παροχών και ο αναζητών εργασία διαγράφεται από το Ψηφιακό Μητρώο ΔΥΠΑ για δύο (2) έτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 13, 24, 29, 32 και Τζόκερ το 4

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας γάμος που διοργανώθηκε στο νησί της Σάμου έφερε «αέρα» μιούζικαλ στο Πυθαγόρειο και οι εικόνες από τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θυμίζουν Χολιγουντιανό γύρισμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά ατοπήματα, λάθη, φάουλ. Η τηλεοπτική εξίσωση φέτος αποτελείται από αυτά τα στοιχεία και δυστυχώς ακόμη δεν ήρθαν τα χειρότερα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Εθνική ομάδα κατέρρευσε στο τρίτο δεκάλεπτο, δέχθηκε συνολικά 107 πόντους από τη Γερμανία κι εν τέλει, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EuroBasket 2022, μένοντας εκτός ημιτελικών για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε μια εφιαλτική βραδιά για την Ελλάδα, η Γερμανία πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2022.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην βουλευτής με το ΚΚΕ Κώστας Καζάκος μετά από νοσηλεία 1,5 μήνα στον Ευαγγελισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τα 31 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), για το έτος κατάρτισης 2022-23.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του παλαιού δικτύου ύδρευσης με γνώμονα τα 3Π του νερού, δηλαδή Παροχή – Πίεση – Ποιότητα, στην περιοχή Λιαροκόπι της Παροικίας, πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες εργασίες αντικατάστασης του παλαιότερου δικτύου σωληνώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 11/9  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Π.Σ. «Αρχίλοχος» και του «Φεστιβάλ Πάρου» στην αίθουσα του  Αρχίλοχου μια πολύ σημαντική εκδήλωση με τίτλο «Οι Αρχαιότητες Δίπλα μας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos