Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr
Η πρώτη επίσκεψη των πολιτών στον προσωπικό γιατρό θα συνδυαστεί με δωρεάν εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδότηση σε τουλάχιστον 10.000 ιδιοκτήτες για ανακαίνιση σπιτιού ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 86ης ΔΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γαλλία και η Πολωνία συμπλήρωσαν το bracket των ημιτελικών του EuroBasket 2022 και πλέον έγιναν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που μπήκαν στη ζώνη των μεταλλίων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Μυκόνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π.10032, 31χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν γνωρίσει άλλον μονάρχη, στέκονται σε μια ουρά χιλιομέτρων στο κέντρο του Λονδίνου για το τελευταίο αντίο στην βασίλισσα Ελισάβετ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ακόμα μία τεράστια επιτυχία στην πλούσια καριέρα της πρόσθεσε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι και κράτησε για ακόμα μία φορά ψηλά την Ελλάδα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Πολωνία επιβλήθηκε με 90-87 της Σλοβενίας στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2022, πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της διοργάνωσης και μπήκε στη ζώνη των μεταλλίων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

«Η Σίφνος είναι το νησί της γαστρονομίας και της παράδοσης», σύμφωνα με το νέο αφιέρωμα του CNN Βραζιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τρυφερό αλλά και ιδιότυπου περιεχομένου στιγμιότυπο, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στην παραλία Βίντζι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιατρική σχολή Αθηνών προσέφερε το σώμα του, ο Κώστας Καζάκος ,ως τελευταία μεγαλειώδη πράξη του σημειώνει το ΚΚΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos