Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως το σκάφος «007 James Bond» που κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια, το οποίο είχε προσαράξει σε παραλία της Κύθνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το Power Pass, το Fuel Pass ακόμα και το Evia Pass... ένα νέο κουπόνι έρχεται να προστεθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αιτία της απουσίας ισχυρών βορείων ανέμων στη χώρα μας ήταν η συχνή παρουσία χαμηλών πιέσεων πάνω από την Κεντρική Μεσόγειο, που επεκτείνονταν προς τη χώρα μας κυρίως το δεύτερο μισό του Αυγούστου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 12:46

θαλάσσια διακομιδή από Τήνο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 28χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 12:45

Θάνατος λουόμενου στην Κέα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΓΙΑΛΙΣΚΑΡΙ” ν. Κέας, 69χρονος ημεδαπός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύνδρομο Long Covid απασχολεί αρκετά τους ερευνητές, που κάνουν λόγο για μια κατάσταση που θα επιμείνει, ακόμη κι αν ο κορωνοϊός αντιμετωπιστεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ για τη Σούπερ Λιγκ. Ευκαιρία για τη Ρόμα να περάσει πρωτοπόρος της Σέριε Α, αν επικρατήσει στο Ούντινε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 12:38

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Περιστέρι

Με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να είναι για μία ακόμη Κυριακή γεμάτο, οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Πέρα από το άκρως ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν και τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα με το Eurobasket να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, βαδίζοντας στην 3η αγωνιστική. 

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο πατέρας του βρέφους επιτέθηκε στην διιοκτήτρια του σκύλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos