Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Η έκπληξη της κάλπης της 25ης Ιουνίου έχει όνομα: ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις Κυκλάδες σε ενσωμάτωση ποσοστού 97,97% των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή καταμέτρηση ψήφων σε 289 από τα 295 εκλογικά τμήματα τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα ήταν τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πανηγυρικό κλίμα έγιναν οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την είσοδο του κόμματός Πλεύση Ελευθερία στην επόμενη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο ήταν τα εκλογικά τμήματα (194 και 195) που στήθηκαν στην Αγκαιριά της Πάρου στα οποία η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε και τα αναλυτικά τελικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά μεγαλύτερη του 22% από τον ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρή αυτοδυναμία δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα Επικρατείας του Υπουργείου Εσωτερικών για τις σημερινές εκλογές της 25ης Ιουνίου στο 96,57% της ενσωμάτωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί σε αυτή την κλήρωση Τζόκερ είναι οι 33, 34, 41, 43, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά μεγαλύτερη του 22% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα Επικρατείας του Υπουργείο Εσωτερικών για τις σημερινές εκλογές στο 95,83% της ενσωμάτωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις για την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Έχουμε υποστεί σοβαρή εκλογική ήττα, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα και τα ποσοστά που κατέγραψαν τα κόμματα στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, ο Γιάννης Ραγκούσης, δεν εκλέγεται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ενσωμάτωση των ψήφων των εκλογών να έχει ξεπεράσει το 90%, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 40,52% με 158 έδρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos