Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία, τελέστηκε λιτάνευση της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας καθώς και παρακλητική δέηση για τη λήξη της ανομβρίας και την έλευση της ευεργετικής βροχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑ.Λ. στην Παροικία, παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων τοπικών αρχών, συλλόγων και φορέων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον κόλπο της Παροικίας, αφίχθη για κόμα μια φορά το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου ένα εντυπωσιακότατο μπλε κρουαζιερόπλοιο, το Explora. Ανήκει στην εταιρεία πολυτελούς κρουαζιέρας Explora Journeys του ομίλου MSC, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου της 16ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση περί του επιχειρησιακού σχεδίου για τη διαχείριση των ζώων συντροφιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, στο 3ο θέμα ημερήσιας διάταξης πραγματοποιήθηκε διαβούλευση επί των προτεινόμενων χρήσεων γης του παλαιού αεροδρομίου της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια διαδικασίας των ερωτήσεων των δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2024.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2024, πριν την έναρξη συζήτησης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης προηγήθηκε η καθιερωμένη διαδικασία ερωτήσεων των δημοτικών συμβούλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων σε θέματα εκφοβισμού και σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To SuperRunner Jet αποχαιρετά με το δικό του μοναδικό τρόπο την καλοκαρινή σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα μεγάλο, ζωηρό υπαίθριο γλέντι, είπαν «αντίο» στο καλοκαίρι αρκετός κόσμος στο λιμανάκι της Νάουσας το βράδυ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos