Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα καθώς σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της «εξελίσσεται ικανοποιητικά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας προσκαλούμε την 09-10-2024 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20:30Μ.Μ. σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρώτη φορά στο Αιγαίο, το Πάρκο Πάρου, ο Δήμος Πάρου και ο ΝΑΪΑΣ σε συνεργασία με την Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ παρουσιάζουν μια μοναδική συλλογή χαρτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην επιχείρηση συμμετείχαν Έλληνες κομάντο από τη Διοίκηση του Ειδικού Πολέμου - Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια συνολικά 60 άτομα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καλαμάτας και όχι μόνο για τον θάνατο του γνωστού επιχειρηματία από την Καλαμάτα Χρήστου Παπαδημητρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 185.500 «καρφώματα» δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της ΑΑΔΕ - Σε ρόλο επιθεωρητή οι πολίτες καταγγέλλουν τους… επιτηδείους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 ότι μαζεύει υπογραφές και σύντομα θα δηλώσει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη δέχθηκε στο γραφείο της επίσκεψη από τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Αθήνα, κ. Πάολο Κούκουλι (Paolo Cuculi).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εφιαλτική ήταν η επίσκεψη στο Καρπενήσι για 30 φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι πήγαν για ένα συνέδριο και κατέληξαν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos