Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 - Psts.gr

Εντύπωση προκάλεσε ότι στο «Ελεύθερο Βήμα» του «Αρχίλοχου» (24 Απριλίου) για τον παραλιακό δρόμο ο μόνος παρών από το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ο Μανώλης Ισιγώνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 02:00

Σύλλογος Γυναικών Μάρπησας

Τη Κυριακή 29/4 ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας μαζί με τη Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας συμμετέχουν στο "Let's Do it ".. Το "Let's Do It" είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 26 Απριλίου συμπληρώνονται 26 χρόνια από το τραγικό πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπυλ στην Ουκρανία. Στη φετινή επέτειο προστέθηκε, η τρομακτική εμπειρία ενός ακόμη πυρηνικού δυστυχήματος, στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας (11Μαρτίου 2011).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 22/4/2012 για τα όργανα Διοίκησης της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων είναι αλφαβητικά- τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γιάννη Δεκαβάλλα, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 01:41

O X. Κόκκινος στη Ρόδο

Ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αντιδράσεις κατοίκων και οι επιστολές που απέστειλε το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας στην πολιτική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση στα όσα υποστήριξε σε σχεσινή του συνέντευξη ο Π. Καμμένος περί δήθεν άρνησης της Ελλάδας να δεχθεί 22 δισεκατομμύρια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos