Κυριακή, 12 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Δύο 25χρονοι τραυματίστηκαν την ώρα της ανάστασης στην Καλαμάτα από κροτίδα, στην περιοχή του ανατολικού κέντρου, πλησίον του ιερού ναού του Αγίου Ιωάννη, μεγαλώνοντας τον κατάλογο των τραγικών περιστατικών που σημειώθηκαν το φετινό Πάσχα στην Μεσσηνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, έκανε ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με την οικογένειά του, και σε δήλωσή του αμέσως μετά την αναχώρησή του με το 'Αγιο Φώς από το ναό σημείωσε, «Χριστός Ανέστη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Χίλαρι Κλίντον θα γινόταν μια "έξοχη πρόεδρος" των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δήλωσε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Παναμά όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο της Αμερικής, καθώς σήμερα Κυριακή η Κλίντον αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών προκειμένου να είναι υποψήφια για τον Λευκό Οίκο το 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 12 Απριλίου 2015 05:12

Ανάσταση στην Αγκαιριά της Πάρου

Το psts.gr, τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αγκαιριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos