Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Η απαράδεκτη και πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των περιφερειών και των Δήμων, όπως και άλλων δημόσιων οργανισμών, είναι πράξη, η οποία έχει τραγικές συνέπειες για τη λαϊκή οικογένεια και την καθημερινότητά της. Αφορά σε χρήματα με τα οποία δήμοι και περιφέρειες προορίζουν, για τους παιδικούς σταθμούς, τις σχολικές επιτροπές, για κοινωνικές δομές, σε μικρά έργα και μελέτες. Η απόφαση αυτή ήλθε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις υπουργών για διακοπή κάθε χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό σε Δήμους και Περιφέρειες με σκοπό στο εξής να βάζουν πρόσθετη φορολογία στο λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kαλείσθε να προσέλθετε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 24η του μηνός Απριλίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση της 5ης Έκθεσης Βιβλίου από 25 Απριλίου έως 10 Μαΐου 2015, στην αίθουσα τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως τη Τετάρτη 22 Απριλίου, αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία να καταγγελθεί ως απαράδεκτη η μεθόδευση της Κυβέρνησης καθώς ο Δήμος δεν προτίθεται να εφαρμόσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Λιτάνευση τις Ιερής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου στην Αγκαιριά της Πάρου, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και τις δύο ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 28/04/2015 , ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την (α) σχετική απόφαση καθορίστηκαν κι εγκρίθηκαν οι όροι κι οι διαδικασίες που διέπουν τον κανονισμό καθαριότητας, σ' όλη την επικράτεια του Δήμου, ενώ οφείλεται από όλους η τήρησή του.
Στόχοι του κανονισμού, μεταξύ άλλων είναι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατά των προβλέψεων της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, για την αναγκαστική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων όλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπών φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος προς επένδυση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Νάξου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ" Ν.Ν. 57, ένας 69χρονος, και ένας 75χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos