Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε από χθες τη Δυτική Ελλάδα και επεκτείνεται σήμερα ανατολικότερα. Η ισχυρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα της γέφυρας της Διάβας που περνάει πάνω από τον Πηνειό, λίγο έξω από την Καλαμπάκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποτάμι λόγω της νεροποντής είχε φουσκώσει κατεβάζοντας τόνους νερού και φερτών υλικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 20:08

Σε μετάβαση όλο το πολιτικό σύστημα

Ισχυρά υπόγεια ρεύματα, που πιθανότατα οδηγούν το σύνολο του πολιτικού συστήματος σε μετάβαση, έχουν ενεργοποιήσει η ανάδειξη του κ. Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. και η ώθηση που ως φαίνεται δίδει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ το ευρισκόμενο σε άμυνα Μέγαρο Μαξίμου επισπεύδει την πρωτοβουλία για αλλαγή του υφιστάμενου εκλογικού νόμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι με την εφαρμογή μιας πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν, οι παγκόσμιες δυνάμεις απέκοψαν κάθε μονοπάτι που είχε η Τεχεράνη προς την απόκτηση πυρηνικής βόμβας και πως η ανταλλαγή κρατουμένων έδειξε τι μπορεί να κάνει η διπλωματία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους έρχονται στο φως, καθώς οι τζιχαντιστές φέρεται να σκότωσαν περίπου 300 αμάχους-μεταξύ τους γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι- και να απήγαγαν 400 μετά από έφοδο σε πόλη στα ανατολικά της Συρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos