Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα συνομίλησε χθες με την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ για την εξάπλωση του ιού Ζίκα στο δυτικό ημισφαίριο, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 21:22

Σύρος: Κι άλλος θάνατος από τη γρίπη Η1Ν1

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σύρου, με την τραγική είδηση του θανάτου μιας 58χρονης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Ζουμής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παρίων Αντιπαρίων η «Εκατονταπυλιανή» σας προσκαλούν στη Διάλεξη με Θέμα Η ΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΪΚΟ ΙΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 19:00

Αιφνίδιος θάνατος 40χρονου στην Πάρο

Άντρας ηλικίας 40 περίπου ετών βρέθηκε νεκρός στην οικεία του στην Αγκαιριά της Πάρου το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κρίση των Ιμίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροχαίο ατύχημα συνέβη ξημερώματα Κυριακής στον δρόμο Νάουσας – Παροικίας όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άτομο νεαρής ηλικίας εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής 31-01 οι 29 μαθητές και οι 2 εκπαιδευτικοί συνοδοί καθηγητές που είχαν εγκλωβιστεί στην Αθήνα λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά πραγματοποιούνται από το πρωί της Κυριακής τα δρομολόγια των πλοίων προς όλους τους προορισμούς τους μετά την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κάποιο μικρό πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε η Έμμυ Ιωακειμίδου στην ημερίδα του Σαββάτου, στο ΣΕΦ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η κρίση των Ιμίων κορυφώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 1996 φέρνοντας την Ελλάδα και την Τουρκία στα πρόθυρα ένοπλης αντιπαράθεσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos