Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο για το νησί της Πάρου, δημοπρατεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτεε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλικός αγώνας βόλει μεταξύ των Ομάδων του Σκόπα και της Αντιπάρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2016 ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πολιτιστικό & Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου του Παρίου στην περιοχή Κώστος Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-04-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 47 ετών, γιατί ο 40χρονος προέβη σε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας του 47χρονου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου μια 47χρονη ημεδαπή και δύο υπήκοοι Αλβανίας 26 και 49 ετών, γιατί οι αλλοδαποί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής σε ακίνητο της 47χρονης και απασχολούνταν παράνομα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και ώρα 10.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν συνολικά -29.376- τεμάχια βεγγαλικών, κροτίδων κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 17 Απριλίου το μεσημέρι στις 14:20 περίπου, ξέσπασε πυρκαγιά στους Άγιους Πάντες της Πάρου η οποία ευτυχώς τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos