Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών (η «Attica Group»), θυγατρική εταιρία του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ανακοινώνει ότι σύναψε συμφωνία με τις Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. («Minoan Lines») για:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταλυτικό ρόλο, ώστε το τουριστικό προϊόν να καταστεί προσβάσιμο για όλους, μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία. Ο ρόλος της τεχνολογίας στα προσβάσιμα ταξίδια γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός, αφού εξειδικευμένες λύσεις, όπως η τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, αρχίζουν, πλέον, να αποτελούν συνήθη πρακτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποχωρεί ο Γκριμάλντι από την Hellenic Seaways και πουλάει το 48,5% που διέθετε μέσω των Μινωϊκών Γραμμών - Ιταλικός όμιλος αγοράζει το Superfast III έναντι 74,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Μινωϊκές αποκτούν το Highspeed 7 έναντι 25 εκατ. ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την προσαρμογή στη χειμερινή ώρα...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου αρχίζει η 15μερη ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ενώ τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΊΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΏΝ ΟΜΆΔΩΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΎ ΘΗΛΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑΣ #thilaZO, διοργανώνει τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γεύσεις από τοπικά προϊόντα του νησιού, πλήθος κόσμου αλλά και την παρουσία των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος των σούπερ μάρκετ SYN.KA στη Τήνο, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του νησιού, στην Ακτή Νάζου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κύπελλο είναι στο προσκήνιο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, μια εκ των οποίων είναι η Ισπανία, απ' όπου προκύπτει η «δυνατή» σημερινή επιλογή μας.«Ματιές» θα ρίξουμε και στην Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της οποίας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την εξαιρετική Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 26-10-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos