Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου – Αντιπάρου (ΣΥΔΙΣΑΠΑ) διοργανώνει Συνέδριο που θα οδηγήσει στην κατάργηση της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης στα δύο πανέμορφα νησιά του Αιγαίου από την 1.1.2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πρωταγωνίστρια» στην ταινία του Bollywood «Η τίγρης είναι ζωντανή» (“Tiger Zinda Hai”) είναι η Νάξος, η οποία επελέγη από την Jash Raj Films, τη μεγαλύτερη - ίσως - εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ινδίας, ως φυσικό σκηνικό για ένα τμήμα των γυρισμάτων, καθώς και για ένα από τα τραγούδια της ταινίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεση και η έναρξη των χρηματοδοτήσεων και από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέφτει η αυλαία στην 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στις αναμετρήσεις του ομίλου του Ολυμπιακού.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκδήλωση στη Νάξο για την ανάδειξη του ρόλου της ευρωπαϊκής πολιτικής συνοχής, μέσα από τα συγχρηματοδοτούμενα έργα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη έστω και πιλοτικά να κάνει αποδεκτό το σύστημα Πληρώνω όσο Πετάω στους δήμους σύμφωνα με όσα είπε ο Αν. ΥΠΕΝ, Σ. Φάμελλος στο 4ο Φόρουμ Διαβούλευσης για την Πρόληψη και Μείωση των Αποβλήτων που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης και Μείωσης Αποβλήτων και πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Καζούλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 15:11

Καρχαρίας 3 μέτρα «βγήκε» στην στεριά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περίοικοι της παραλίας του Πλατανιά, όταν είδαν να ξεβράζεται από τη θάλασσα ένα καρχαριοειδές σχεδόν 3 μέτρα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνεται ο ΦΠΑ σε 32 νησιά, αλλάζουν οι εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, περικόπτεται ξανά το ΕΚΑΣ, επιβάλλεται φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία, αλλάζουν τα ειδικά μισθολόγια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos