Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την 2 Δεκεμβρίου 2019 - Όλες οι προϋποθέσεις και τα ποσά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναδιανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 21:28

«Τρόμος» στην ΕΕ από το Libra του Facebook

Οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης εργάζονται σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για να κυκλοφορήσουν ένα δημόσιο ψηφιακό νόμισμα που ελπίζουν ότι θα καταστήσει περιττά κρυπτονομίσματα όπως το Libra της Facebook, που θεωρείται ότι εγείρει κινδύνους για τη χρηματοπιστωτική ασφάλεια, όπως δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιζήμιο για τη γονιμότητα αλλά και την εγκυμοσύνη των γυναικών φαίνεται πως είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σύμφωνα με νέα μελέτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SEAJETS σε εκτέλεση αιτήματος του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σας ενημερώνει πως θα εκτελέσει τη Δευτέρα 16/9 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’ τα παρακάτω δρομολόγια στην σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με την Σαμοθράκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες έδρασαν πάρα πολύ γρήγορα και έσπευσαν να εξαφανιστούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 18:53

Σήμερα, Παρασκευή και... 13, το «Harvest Moon»

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα κάνει την εμφάνισή της σήμερα, Παρασκευή και... 13. Είναι η πρώτη φορά από το 2006, που το φαινόμενο και η εν λόγω ημέρα -που θεωρείται γρουσούζικη- συμπίπτουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσεγγίζουμε τα μέσα του Σεπτέμβρη κι όμως η κίνηση οχημάτων στην Πάρο θυμίζει καλοκαίρι και δεν συγκρίνεται με άλλες χρονιές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απευθείας ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας (άγονη γραμμή) Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, η εν λόγω γραμμή ανατέθηκε, για την χρονική περίοδο μέχρι της 31 Οκτωβρίου 2019, στην Ανώνυμη Ναυτική και Μεταφορική Εταιρεία Ζακύνθου (Zante Ferries), με το πλοίο "Αδαμάντιος Κοραής".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκαεπτά χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2002 στην Ινδιανάπολη, όταν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, η Αργεντινή απέκλεισε τη Γαλλία, με 80-66, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό την Παρασκευή (13/9) στο Πεκίνο και προκρίθηκε για 3η φορά στην ιστορία της στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos